Epres szívecskés süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alsó réteg:
- 50 dkg darált keksz
- 20 dkg margarin
- 2 cs vaníliás cukor
- 15 dkg cukor
- 1 kis doboz epres joghurt
Krém:
- 8 dl tej
- 2 csomag epres pudingpor
- 20 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 1 kis doboz epres joghurt
- 20 dkg eper
Tetejére:
- piskótatallér
- 1 maréknyi eper
Elkészítése:
Az alsó réteg hozzávalóit kevés tejjel jól összegyúrjuk ( nekem 1 dl kellett, inkább szárazabb legyen). Egy tálca aljába (22*32-es) nyomkodjuk egyenletesen.
A tejet a pudinggal felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A margarint és a cukrot habosra verjük és hozzákeverjük a már kihűlt pudinghoz. Az epres joghurtba belekeverjük a villával szétnyomott epreket és ezt is hozzákeverjük a pudingos krémhez.
A kész krémet rákenjük az alsó rétegre,végül kirakjuk a tetejét piskótatallérokkal,és eprekkel díszítjük.
Érdemes hűtőbe rakni szeletelés előtt.
Tipp:
Anyák napjára találtam ki ezt a sütit Anyukámnak.Lehet más bogyós gyümölccsel, pl málnával is készíteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »