Epres (sütés nélkül) recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 db babapiskóta
- 50 dkg mascarpone
- 3 dl tejszínhab
- ½ kg eper
- 3-4 evőkanál cukor
- 2 vaníliás cukor
- 1 dl krémlikőr, 1 dl feketekávé
- Egy zselatin fix
Elkészítése:
A babapiskótákat beleforgatjuk a krémlikőr és a kávé keverékébe. A krémlikőr hozzáadásával olyan lesz a piskóta, mint a rendesen sütött tészta. Nem esik össze.
A mascarponet a cukorral, vaníliás cukorral kikeverjük és hozzáadjuk a tejszínhabot, amelyben elkeverünk egy instant zselatin fixet.
A krém felét rásimítjuk a piskótára, majd rászórjuk a nem túl kis darabokra vágott eperdarabokat. Erre ismét a mártott piskóta jön, majd a krém. A tetejét, szeletelt eperszemekkel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.