Eperhab recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 20 dkg porcukor
- 1 tk citromlé
- 25 dkg eper
Elkészítése:
Az epret megtisztítjuk, 3-4 szemet apróra vagdosunk, a többit villával szétnyomkodjuk.
A tojásfehérjékből kemény habot verünk, hozzáadjuk a porcukrot, amit lazán forgatunk bele.
Beleöntjük a leszűrt eperpürét, majd a darabos epret is hozzáadjuk.
Elosztjuk 4 tálkában, és azonnal tálaljuk.
Tipp:
Babapiskótát szúrhatunk bele tálaláskor.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »