Eperhab recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 20 dkg porcukor
- 1 tk citromlé
- 25 dkg eper
Elkészítése:
Az epret megtisztítjuk, 3-4 szemet apróra vagdosunk, a többit villával szétnyomkodjuk.
A tojásfehérjékből kemény habot verünk, hozzáadjuk a porcukrot, amit lazán forgatunk bele.
Beleöntjük a leszűrt eperpürét, majd a darabos epret is hozzáadjuk.
Elosztjuk 4 tálkában, és azonnal tálaljuk.
Tipp:
Babapiskótát szúrhatunk bele tálaláskor.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »