Eperhab recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 20 dkg porcukor
- 1 tk citromlé
- 25 dkg eper
Elkészítése:
Az epret megtisztítjuk, 3-4 szemet apróra vagdosunk, a többit villával szétnyomkodjuk.
A tojásfehérjékből kemény habot verünk, hozzáadjuk a porcukrot, amit lazán forgatunk bele.
Beleöntjük a leszűrt eperpürét, majd a darabos epret is hozzáadjuk.
Elosztjuk 4 tálkában, és azonnal tálaljuk.
Tipp:
Babapiskótát szúrhatunk bele tálaláskor.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »