Epergolyó recept

Hozzávalók:
- 30 dkg eper vagy más bogyós gyümölcs
- kb 20 dkg zabpehely
- 1 tubus sűrített tej
A beforgatáshoz:
- kókuszreszelék
Elkészítése:
Az epret villával összetörjük, hozzáadjuk a sűrített tejet, a zabpelyhet, ha lédúsabb gyümölccsel dolgozunk, elképzelhető hogy több zabpehely kell majd bele.
Kb. 10-15 percre a hűtőbe tesszük, majd golyókat formálunk belőle, és meghempergetjük kókuszreszelékben.
Tálalásig tartsuk hűtőben!
Tipp:
Bármilyen más bogyós gyümölccsel is készíthető!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »