Epergolyó recept

Hozzávalók:
- 30 dkg eper vagy más bogyós gyümölcs
- kb 20 dkg zabpehely
- 1 tubus sűrített tej
A beforgatáshoz:
- kókuszreszelék
Elkészítése:
Az epret villával összetörjük, hozzáadjuk a sűrített tejet, a zabpelyhet, ha lédúsabb gyümölccsel dolgozunk, elképzelhető hogy több zabpehely kell majd bele.
Kb. 10-15 percre a hűtőbe tesszük, majd golyókat formálunk belőle, és meghempergetjük kókuszreszelékben.
Tálalásig tartsuk hűtőben!
Tipp:
Bármilyen más bogyós gyümölccsel is készíthető!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »