Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csokoládés babapiskótás őzgerinc recept

Csokoládés babapiskótás őzgerinc
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 csomag babapiskóta
    • 1 kis csomag mazsola
    • 2 cs csokoládés pudingpor
    • 2 ek kakaó
    • fél kocka margarin
    • 15 dkg apróra vágott dió
    • 3 db sport szelet csokoládé, apróra vágva
    • 6 dl tej
    • 4 ek cukor

    Elkészítése:

    A tejbe beletesszük a fél margarint. A pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el.

    Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, keverjük el benne a kakaót. Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral.

    A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót és sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát. Annyi babapiskótát hagyunk ki, ami elég a befedéshez.

    A masszát öntsük bele az őzgerinc formába, és fedjük be babapiskótával.
    Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk.

    Tipp:

    Ronda, de finom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá