Csokoládés babapiskótás őzgerinc recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta
- 1 kis csomag mazsola
- 2 cs csokoládés pudingpor
- 2 ek kakaó
- fél kocka margarin
- 15 dkg apróra vágott dió
- 3 db sport szelet csokoládé, apróra vágva
- 6 dl tej
- 4 ek cukor
Elkészítése:
A tejbe beletesszük a fél margarint. A pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el.
Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, keverjük el benne a kakaót. Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral.
A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót és sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát. Annyi babapiskótát hagyunk ki, ami elég a befedéshez.
A masszát öntsük bele az őzgerinc formába, és fedjük be babapiskótával.
Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk.
Tipp:
Ronda, de finom!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.