Csokoládés babapiskótás őzgerinc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta
- 1 kis csomag mazsola
- 2 cs csokoládés pudingpor
- 2 ek kakaó
- fél kocka margarin
- 15 dkg apróra vágott dió
- 3 db sport szelet csokoládé, apróra vágva
- 6 dl tej
- 4 ek cukor
Elkészítése:
A tejbe beletesszük a fél margarint. A pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el.
Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, keverjük el benne a kakaót. Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral.
A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót és sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát. Annyi babapiskótát hagyunk ki, ami elég a befedéshez.
A masszát öntsük bele az őzgerinc formába, és fedjük be babapiskótával.
Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk.
Tipp:
Ronda, de finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »