Csokoládés babapiskótás őzgerinc

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 csomag babapiskóta
  • 1 kis csomag mazsola
  • 2 cs csokoládés pudingpor
  • 2 ek kakaó
  • fél kocka margarin
  • 15 dkg apróra vágott dió
  • 3 db sport szelet csokoládé, apróra vágva
  • 6 dl tej
  • 4 ek cukor

Elkészítése:

A tejbe beletesszük a fél margarint. A pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el.

Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, keverjük el benne a kakaót. Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral.

A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót és sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát. Annyi babapiskótát hagyunk ki, ami elég a befedéshez.

A masszát öntsük bele az őzgerinc formába, és fedjük be babapiskótával.
Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk.

Tipp:

Ronda, de finom!