Csobánkai gyümölcsös piskóta recept

Hozzávalók:
- 200 g babapiskóta (1 csomag)
- 1 dl tejszín
- lekvár
- gyümölcsök ízlés szerint (kipróbáltam már erdein kívül meggyel, cseresznyével, eperrel, málnával)
- 2 csomag vanília pudingpor
- 1 liter tej
- 3-4 ek cukor
Elkészítése:
Az egy csomag babapiskóta felét lekenjük lekvárral (amilyet szeretünk).
Jénaiba tesszük le egy sorban, alá öntünk egy kis tejszínt. Megpakoljuk gyümölcsökkel, én most erdeit használtam. Két csomag vaníliás pudingot megfőzünk 1 liter tejjel, felét ráöntjük a gyümölcsös piskótára.
Erre még egy réteg lekent piskóta jön, gyümölcs és puding. Majd végezetül ismét gyümölcs, jó sok. Mivel a gyümölcs kissé savanyú volt, tetejére szórtam még egy kis cukrot.
Jó étvágyat! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »