Csobánkai gyümölcsös piskóta recept
Hozzávalók:
- 200 g babapiskóta (1 csomag)
- 1 dl tejszín
- lekvár
- gyümölcsök ízlés szerint (kipróbáltam már erdein kívül meggyel, cseresznyével, eperrel, málnával)
- 2 csomag vanília pudingpor
- 1 liter tej
- 3-4 ek cukor
Elkészítése:
Az egy csomag babapiskóta felét lekenjük lekvárral (amilyet szeretünk).
Jénaiba tesszük le egy sorban, alá öntünk egy kis tejszínt. Megpakoljuk gyümölcsökkel, én most erdeit használtam. Két csomag vaníliás pudingot megfőzünk 1 liter tejjel, felét ráöntjük a gyümölcsös piskótára.
Erre még egy réteg lekent piskóta jön, gyümölcs és puding. Majd végezetül ismét gyümölcs, jó sok. Mivel a gyümölcs kissé savanyú volt, tetejére szórtam még egy kis cukrot.
Jó étvágyat! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

