Citromos nápolyi recept
Hozzávalók:
- 1 cs ostyalap (100 g)
- 25 dkg vaj
- 25 dkg porcukor
- 3 citrom leve
- 10 dkg kekszmorzsa
Elkészítése:
A cukrot a vajjal és a citromok levével jó habosra keverjük, utoljára keverjük hozzá a finomra darált kekszet.
A lapokat betöltjük a krémmel úhy, hogy a felső lapra nem kenünk krémet. Alufóliával letakarjuk és egy nehezékkel lenyomatjuk.
Pár óra múlva szeletelhetjük.
Jó étvágyat kívánok a citromos nápolyihoz!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »










