Cappuccinokrémes keksztekercs recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 35 dkg darált háztartási keksz
- 20 dkg porcukor
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 ek rumaroma
- 8 ek sárgabaracklekvár
Krémhez:
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg vaj
- 3 púpos ek cappuccino por
Elkészítése:
A tésztához valókat egy tálba tesszük, és jól összedolgozzuk.
A töltelékhez a porcukrot a cappuccino porral jól összeforgatjuk, majd a vajjal habosra keverjük.
A kakaós masszát két réteg folpack között kb. 4 mm vastagra és téglalap alakúra elnyújtjuk.
A krémet egyenletesen elkenjük rajta. A folpack segítségével a hosszabbik oldaláról feltekerjük. Becsomagolva pár órát a hűtőben pihentetjük.
Ezután egy éles késsel szépen szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »