Boszorkány máglya recept

Hozzávalók:
- 56 db babapiskóta
- 7 dl tej
- ízlés szerint vaníliás cukor és porcukor
- 50 dkg gesztenye massza
- 2 flakon tejszínhab
- 2 tábla étcsokoládé
- fél vanília aroma
Elkészítése:
A tejet felforraljuk, a vaníliás cukrot, az aromát és a porcukrot beletesszük.
A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és 28 darabot egy nagyobb jénai tál aljára pakoljuk, majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.
A tejben öntet sűrűségűre olvasztott csoki felével ezt meglocsoljuk.
Erre jön az egyik flakon tejszínhab elkenve, majd az egész megismételve, tehát: áztatott babapiskóta, gesztenyepüré, majd ide jön a második flakon tejszínhab szintén elkenve, a legtetejét pedig a maradék csokiöntettel meglocsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »