Babapiskótás, pudingos torta recept

Hozzávalók:
- babapiskóta ízlés szerint
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 1 cs puncs pudingpor
- 1 cs tejszín ízű pudingpor
- 1,5 l tej
- porcukor ízlés szerint
- 1 banán
- barack kompót
- magozott meggy
Elkészítése:
Fél liter tejben elkészítjük a vaníliás pudingot annyi porcukorral amennyire édesen szeretjük. Nem főzzük túl keményre, hogy könnyen önthető legyen. Egy 26 cm-es tortaformába öntjük. Rászórjuk a kívánt mennyiségű elkockázott barackot, majd rárakosgatjuk a babapiskótát. Ki mennyit szeretne.
Megvárjuk még kihűl, majd a puncs pudingot készítjük el. Ezt is ráöntjük, de most már a babapiskótára. Megszórjuk tetszés szerint meggyel, a felkarikázott banánnal, majd ismét babapiskótát teszünk rá. Ezt is megvárjuk még kihűl, majd a tejszín ízű pudingot készítjük el, és öntjük rá. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap fogyaszthatjuk. Éjszaka összeérnek az ízek, és nagyon finom lesz. Aki szereti tálalhatja habtejszínnel is. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »