Babapiskótás, pudingos torta recept

Hozzávalók:
- babapiskóta ízlés szerint
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 1 cs puncs pudingpor
- 1 cs tejszín ízű pudingpor
- 1,5 l tej
- porcukor ízlés szerint
- 1 banán
- barack kompót
- magozott meggy
Elkészítése:
Fél liter tejben elkészítjük a vaníliás pudingot annyi porcukorral amennyire édesen szeretjük. Nem főzzük túl keményre, hogy könnyen önthető legyen. Egy 26 cm-es tortaformába öntjük. Rászórjuk a kívánt mennyiségű elkockázott barackot, majd rárakosgatjuk a babapiskótát. Ki mennyit szeretne.
Megvárjuk még kihűl, majd a puncs pudingot készítjük el. Ezt is ráöntjük, de most már a babapiskótára. Megszórjuk tetszés szerint meggyel, a felkarikázott banánnal, majd ismét babapiskótát teszünk rá. Ezt is megvárjuk még kihűl, majd a tejszín ízű pudingot készítjük el, és öntjük rá. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap fogyaszthatjuk. Éjszaka összeérnek az ízek, és nagyon finom lesz. Aki szereti tálalhatja habtejszínnel is. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »