Hozzávalók:
Elkészítése:
Fél liter tejben elkészítjük a vaníliás pudingot annyi porcukorral amennyire édesen szeretjük. Nem főzzük túl keményre, hogy könnyen önthető legyen. Egy 26 cm-es tortaformába öntjük. Rászórjuk a kívánt mennyiségű elkockázott barackot, majd rárakosgatjuk a babapiskótát. Ki mennyit szeretne.
Megvárjuk még kihűl, majd a puncs pudingot készítjük el. Ezt is ráöntjük, de most már a babapiskótára. Megszórjuk tetszés szerint meggyel, a felkarikázott banánnal, majd ismét babapiskótát teszünk rá. Ezt is megvárjuk még kihűl, majd a tejszín ízű pudingot készítjük el, és öntjük rá. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap fogyaszthatjuk. Éjszaka összeérnek az ízek, és nagyon finom lesz. Aki szereti tálalhatja habtejszínnel is. Jó étvágyat!