Ananászos finomság recept

Hozzávalók:
- 1 doboz ananász konzerv
- 1 csomag tejszínes pudingpor
- 2,5 dl tej
- 3 dl ananászlé
- 2 ek cukor
- babapiskóta
20 cm átmérőjű kuglófforma
Elkészítése:
Az ananászt kis darabokra vágjuk. A pudingport kevés tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük. A maradék tejet, valamint a 2,5 dl ananászlét felforraljuk,majd tűzről levéve hozzáadjuk a feloldott pudingport. Folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. Ebbe a krémbe keverjük bele az ananászdarabokat. A formát hideg vízzel kiöblítjük.(én, folpackal béleltem ki) A babapiskótákat ananászlével meglocsoljuk. A formába beleöntjük a puding egy részét, ráfektetjük a beáztatott babapiskótát, majd újból pudingréteg következik. Fél napra hűtőszekrénybe tesszük.
(ez a mennyiség tehát a 20 cm-es formához elegendő.
A képemen 3 sor babapiskóta van, mert 28 cm-esben készítettem és dupla mennyiséggel.)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »