Albert kekszes rolád recept

Hozzávalók:
- 1 nagy csomag Albert keksz
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3 dl tej
- 10 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
A pudingot a tejjel sűrűre főzzük,amíg kihűl, a vajat a porcukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral habosra keverjük.Ha kihűlt a puding a vajas porcukorral összekeverjük. Az így kapott krémmel rétegezzük/megtöltjük a kekszet. 2 kicsi roládot kapunk,melynek az oldalát is végeit is bekenjük a krémmel és kókuszba forgatjuk, majd fóliára tesszük. Hűtőbe rakjuk és 2-3 óra/ vagy akár egy éjszaka múlva szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »