Zabpelyhes tallér recept

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek zabpehely
- 3 ek zabpehelyliszt
- 1 kk só
- 15 dkg sajt (reszelve)
Elkészítése:
A túrót, a zabpelyhet, a zablisztet, a tojást és a sót összegyúrjuk, majd hagyjuk állni 5 percet.
Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a sajtot pedig lereszeljük.
A masszából kisebb halmokat teszünk a sütőpapíros tepsire. Tetejüket megszórjuk reszelt sajttal és a forró sütőbe téve pirosra sütjük.
Tipp:
Frissen a legfinomabb, de vigyázat, az egy adag kevés!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »