Virslis lábtörlő recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 35 dkg liszt
- 1 dl tej
- 2,5 dkg élesztő
- 1-1 csapott kávéskanál só és cukor
- 1 kávéskanál olívaolaj
A szövéshez:
- 7 virsli
Kenéshez:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból tésztát dagasztunk, majd letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük.
Ha megkelt kinyújtjuk kb 25*35 cm-es lappá, majd óvatosan átemeljük egy sütőpapírral bélelt tepsire. Egy késsel, hosszanti irányban végig vágjuk a tésztát, de végeinél kb 2 cm-t hagyunk a széleknek. Ezután a hosszában félbe vágott virsliket, beszövögetjük a tészta csíkok közé.
Felvert tojással lekenjük, majd előmelegített sütőben, 180 fokon pirosra sütjük. Ketchuppal fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »