Vendégváró kifli recept

Elkészítése:
A margarint habosra keverjük az 1 evőkanál sóval. Az élesztőt felfuttatjuk. A liszttel, az élesztővel, a kefírrel, az olajjal, és a 2 tojással tésztát gyúrunk (Só nem kell bele).
Rugalmas pogácsa tésztát gyúrunk, majd 8 részre osztjuk.
Az egyiket tányér nagyságú kerek lappá nyújtjuk, majd megkenjük a sós margarin negyed részével, majd egy másik kinyújtott lappal beborítjuk. A tésztát 8 felé vágjuk, amit kifli formába feltekerjük, megkenjük tojással. Tetejére sajtot vagy őrölt köményt teszünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »