Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Majonézes töltött káposzta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg sült sertéshús (lehet maradék)
    • 3 kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 kis ecetes uborka vagy apró kockákra vágott hordós káposzta-torzsa
    • 5 nagyobb hordós káposzta-levél
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból kevert francia majonéz
    • 2 dl tejföl

    Elkészítés:
    A húst, a tojást meg az uborkát apróra vágva összekeverjük, és 2 evőkanál, tejföllel hígított majonézzel „kötjük”. A káposztalevelek erét kiszedjük, a leveleket  4×4  centis kockákra vágjuk, és mindegyikbe diónyi húsvagdalékot csomagolunk. Az apró megtöltött káposztákat egymás mellé fektetjük, és tálalás előtt a maradék mártással leöntjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá