Sós rudak recept
Elkészítése:
A lisztben elkeverjük a sót, majd elmorzsoljuk a margarint. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, átkeverjük. A tojást felverjük, és hozzáadjuk a liszthez. A tejfölt átkeverjük, és jó alaposan összedolgozzuk a liszttel. Egy éjszakát a hűtőben hagyjuk állni.
Másnap kisodorjuk kb. 1 cm vastagra, lekenjük felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal és szezámmaggal. Felvágjuk egyforma rudakra, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Forró sütőben 200°-on sütjük kb. 20 percet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

