Sós perec recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1kg liszt
- 1 egész kocka margarin
- 10-15 dkg zsír
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5dkg élesztő tejben futtatva
- 2 doboz tejföl
- 4 evőkanál cukor
- 2 kávékanál só
Elkészítése:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd 1 órát pihentetjük a tésztát. Ezután vékony hurkákat sodrunk, és kis pereceket formázunk belőle. Kivajazott, lisztezett tepsibe rakjuk, és felvert tojással megkenjük, majd kisütjük. Hűtve fogyasszuk!!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.