Sós-mákos rudacskák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg zsír
- 1,5 dl víz
- fél sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1 sárgája kenni
- só
- mák
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a sütőport, az ízlés szerinti sót, szétmorzsoljuk a zsírral, majd a vízzel, és a tojással gombóccá gyúrjuk. Hűtőben pihentetjük egy órán át, majd kinyújtjuk és éles késsel 1,5 cm-es csíkokra vágjuk.
Lekenjük tojássárgájával, majd megszórjuk mákkal. Forró sütőben 15-20 perc alatt kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »