Sós-mákos rudacskák recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg zsír
- 1,5 dl víz
- fél sütőpor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1 sárgája kenni
- só
- mák
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a sütőport, az ízlés szerinti sót, szétmorzsoljuk a zsírral, majd a vízzel, és a tojással gombóccá gyúrjuk. Hűtőben pihentetjük egy órán át, majd kinyújtjuk és éles késsel 1,5 cm-es csíkokra vágjuk.
Lekenjük tojássárgájával, majd megszórjuk mákkal. Forró sütőben 15-20 perc alatt kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.