Sonkás-zöldséges háromszög recept

Hozzávalók:
húslevesből megmaradt zöldségek: sárgarépa, zeller, főtt hagyma, fokhagyma, karalábé
10 dkg csirkemell sonka
1 gerezd fokhagyma
1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
20 dkg reszelt sajt
só
1 csomag réteslap
tejföl
kevés olaj
Elkészítése:
A zöldségeket és a sonkát apróra vágjuk és összekeverjük a tojással, sóval, zúzott fokhagymával és reszelt sajttal. Egy réteslapot megkenünk tejföllel és kevés olajjal,félbe vágjuk a végébe beletesszük a tölteléket és háromszög formára hajtjuk. Reszelt sajtot szórunk a tetejére és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Tipp:
Tekercsbe is tölthető háromszög helyet.Nagyon jó reggeli vagy vacsora.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »