Sajtos, szezámmagos rúd recept

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 30 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 4 dkg élesztő
- 25 dkg reszelt sajt
- 4 ek tej
- 1 kk cukor
- 1 kk só
- 10 dkg szezámmag
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
Az élesztőt 4 ek. langyos tejben 1 kk. cukorral felfuttatjuk.
A lisztet a vajjal és a sajt felével elmorzsoljuk, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a tejfölt, és a sót.
Jól kidolgozzuk, párszor hajtogatjuk és vékonyra kinyújtjuk.
Derelyemetszővel egyforma rudakra vágjuk, tojással megkenjük és a szezámmaggal, és a maradék 12,5 dkg sajttal megszórjuk.
Szép világosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »