Sajtos sós rúd recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A lisztet a margarinnal és a zsírral elmorzsoljuk ezután a többi hozzávalóval jól kidolgozzuk! Az élesztőt nem kell megfuttatni csak bele kell rakni!
Kinyújtjuk a tésztát ujjnyi vastagságra majd felvágás előtt érdemes a hűtőbe rakni kb fél órára.
Könnyebb lesz vele dolgozni.
Mikor egy kicsit kihűlt tetszőleges méretre felvágjuk lekenjük tojással,majd sajtot reszelünk rá és tepsibe rakjuk! Lehet sózni egy kicsit, ízlés szerint köménymaggal, szezámmaggal gazdagítani.
A tepsit nem kell se zsírozni se lisztezni!Nem fog leragadni!!Hamar sül az alját kell figyelni!!
Ebből az adagból kb 3 kg sós jön ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



