Sajtos sós rúd recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A lisztet a margarinnal és a zsírral elmorzsoljuk ezután a többi hozzávalóval jól kidolgozzuk! Az élesztőt nem kell megfuttatni csak bele kell rakni!
Kinyújtjuk a tésztát ujjnyi vastagságra majd felvágás előtt érdemes a hűtőbe rakni kb fél órára.
Könnyebb lesz vele dolgozni.
Mikor egy kicsit kihűlt tetszőleges méretre felvágjuk lekenjük tojással,majd sajtot reszelünk rá és tepsibe rakjuk! Lehet sózni egy kicsit, ízlés szerint köménymaggal, szezámmaggal gazdagítani.
A tepsit nem kell se zsírozni se lisztezni!Nem fog leragadni!!Hamar sül az alját kell figyelni!!
Ebből az adagból kb 3 kg sós jön ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »