Sajtos rúd recept

Elkészítése:
A burgonyát megfőzzük és burgonyanyomón átnyomjuk. Felfuttatjuk az élesztőt a tejben és cukorban. A liszthez hozzáadjuk a tojásokat, a sót, az élesztőt, a margarint, a tejfölt és a burgonyát. Az egészet összedolgozzuk. Tepsit kikenjük zsírral. Kinyújtjuk gyúródeszkán a tésztát. Derelyevágóval téglalapokat vágunk. Megkenjük tetejüket tojással és sajttal megszórjuk. 200 fokon kb. 15-20 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »