Sajtos muffin recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 1 dl tej
- 15 dkg reszelt sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 1 kávéskanál sütőpor
- ízlés szerint só
- őrölt bors
Elkészítése:
A tejet és a vajat lassú tűzön felmelegítjük, majd a tűzről levéve belekeverjük a reszelt sajtot.
Ha kissé kihűlt, belekeverjük a tojásokat és a sóval, őrölt borssal fűszerezzük. A lisztet összevegyítjük a sütőporral és a masszához keverjük.
A muffin formát papírral kibéleljük, belekanalazzuk a tésztát, és előmelegített sütőben 190 fokon kb.20 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »