Sajtos muffin recept
                            Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
 - 1 dl tej
 - 15 dkg reszelt sajt
 - 2 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg liszt
 - 1 kávéskanál sütőpor
 - ízlés szerint só
 -  őrölt bors
 
Elkészítése:
A tejet és a vajat lassú tűzön felmelegítjük, majd a tűzről levéve belekeverjük a reszelt sajtot.
Ha kissé kihűlt, belekeverjük a tojásokat és a sóval, őrölt borssal fűszerezzük. A lisztet összevegyítjük a sütőporral és a masszához keverjük.
A muffin formát papírral kibéleljük, belekanalazzuk a tésztát, és előmelegített sütőben 190 fokon kb.20 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

