Sajtos rúd recept

Hozzávalók:
- 60-70 dkg liszt
- 1/2 kanál só
- 1 sütőpor
- 25 dkg margarin
- 1 tejöl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sajt
Elkészítése:
A lisztet a sóval és a sütőporral összekeverjük. Elmorzsoljuk a margarint a lisztel, utána a tejföllel és a 2 tojással összegyúrjuk. Fél cm vastagra kinyújtjuk, tetejét megkenjük tojássárgával és megszórjuk reszelt sajttal, rudakra felvagdaljuk. Forró sütőben sütjük.
Tipp:
A tetejére Én trappista sajtot szoktam összekeverni egy kis füstölt sajttal, így finomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »