Sajtos rúd recept

Hozzávalók:
- 60-70 dkg liszt
- 1/2 kanál só
- 1 sütőpor
- 25 dkg margarin
- 1 tejöl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sajt
Elkészítése:
A lisztet a sóval és a sütőporral összekeverjük. Elmorzsoljuk a margarint a lisztel, utána a tejföllel és a 2 tojással összegyúrjuk. Fél cm vastagra kinyújtjuk, tetejét megkenjük tojássárgával és megszórjuk reszelt sajttal, rudakra felvagdaljuk. Forró sütőben sütjük.
Tipp:
A tetejére Én trappista sajtot szoktam összekeverni egy kis füstölt sajttal, így finomabb.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »