Sajtos rúd recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 3 db 25 dkg-os margarin
- 1 evőkanál ecet
- 18 evőkanál víz
- 3 teáskanál só
- tetejére FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, sajt
Elkészítése:
Összegyúrjuk az alapanyagokat, hideg helyre tesszük, legalább 6 órát pihentetjük, de ha sürgős, elég 3 óra is. Lényeg a hideg helyen való pihentetés. Kinyújtjuk a tésztát fél ujjnyi vastagságúra, megkenjük a tetején tojással, rászórjuk a reszelt sajtot. Tetszés szerinti vékonyságú csíkokra vágjuk, zsírozott, lisztezett tepsiben világos színűre sütjük. Elállós sütemény, ha nem fogy el rögtön, akár 3 hónapig is eláll, papírdobozban.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.