Sajtos roló recept

Elkészítése:
A tésztát 1 mm vastagra kinyújtjuk, lekenjük felvert tojással, majd 2 cm széles csíkokra vágjuk. A felvágott tésztákat feltekerjük a habroló formára, úgy, hogy a rétegek fedjék egymást.
Sütőpapírral bélelt tpsibe tesszük egymástól kicsit távolabb, majd 200 fokra előmelegített sötőben szép világosra sütjük. Ha kihűlt a tésztákat lehúzzuk a csövekről.
A tejszínben elkeverjük a lisztet csomómentesre, majd hozzáadjuk a sót és sűrűre főzzük. A margarint kikeverjük a főtt tojás sárgájával, majd a besamelhez adjuk és annyi reszelt sajtot adunk hozzá, hogy könnyű, tölthető krémet kapjunk.
Habzsákba szedjük a krémet és megtöltjük vele a rolókat, majd a végeit reszelt sajtba mártjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »