Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát 1 mm vastagra kinyújtjuk, lekenjük felvert tojással, majd 2 cm széles csíkokra vágjuk. A felvágott tésztákat feltekerjük a habroló formára, úgy, hogy a rétegek fedjék egymást.
Sütőpapírral bélelt tpsibe tesszük egymástól kicsit távolabb, majd 200 fokra előmelegített sötőben szép világosra sütjük. Ha kihűlt a tésztákat lehúzzuk a csövekről.
A tejszínben elkeverjük a lisztet csomómentesre, majd hozzáadjuk a sót és sűrűre főzzük. A margarint kikeverjük a főtt tojás sárgájával, majd a besamelhez adjuk és annyi reszelt sajtot adunk hozzá, hogy könnyű, tölthető krémet kapjunk.
Habzsákba szedjük a krémet és megtöltjük vele a rolókat, majd a végeit reszelt sajtba mártjuk.