Sajtos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 nagy doboz tejföl
- 1 ek só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS +1 a kenéshez
- 5 dkg élesztő
- 1-2 dl tej
- 20 dkg trappista sajt lereszelve
Elkészítése: Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a többi alapanyaghoz , a reszelt sajtot is beledolgozzuk és összegyúrjuk. Ha szükséges teszünk még hozzá tejet. Duplájára kelesztjük, majd ujjnyi vastagra elsodorjuk és szaggatjuk. A tepsiben még 10 percig kelesztjük. Tetejét egy felvert tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben magas lángon sütjük. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »