Sajtos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 nagy doboz tejföl
- 1 ek só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS +1 a kenéshez
- 5 dkg élesztő
- 1-2 dl tej
- 20 dkg trappista sajt lereszelve
Elkészítése: Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a többi alapanyaghoz , a reszelt sajtot is beledolgozzuk és összegyúrjuk. Ha szükséges teszünk még hozzá tejet. Duplájára kelesztjük, majd ujjnyi vastagra elsodorjuk és szaggatjuk. A tepsiben még 10 percig kelesztjük. Tetejét egy felvert tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben magas lángon sütjük. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »