Sajtos pogácsa recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag élesztő
- 1-kis só
- 1-kis cukor
- 25 dkg vaj(bármilyen)
- kanálnyi tejföl
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk, alapanyagot össze keverjük. Fél órát pihentetjük a tésztát.
Utána ki nyújtjuk, hajtogatjuk,10 perc múlva újra nyújtjuk hajtogatjuk, és ezt háromszor ismétled.Végén nyújtjuk és berácsozzuk végül megkenjük tojás sárgájával, ízlés szerint köménymagozzuk, sajtozzuk.
Végül elő melegített sütőbe ki sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »