Sajtos pogácsa recept
 
                            Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag élesztő
- 1-kis só
- 1-kis cukor
- 25 dkg vaj(bármilyen)
- kanálnyi tejföl
 
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk, alapanyagot össze keverjük. Fél órát pihentetjük a tésztát.
Utána ki nyújtjuk, hajtogatjuk,10 perc múlva újra nyújtjuk hajtogatjuk, és ezt háromszor ismétled.Végén nyújtjuk és berácsozzuk végül megkenjük tojás sárgájával, ízlés szerint köménymagozzuk, sajtozzuk.
Végül elő melegített sütőbe ki sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

