Sajtos pogácsa recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrom, jól kidolgozom, fóliába becsomagolom, majd egy éjszakára a hűtőben állni hagyom.
Másnap, belisztezett deszkán, 3 cm vastagra kinyújtom, felvert tojással lekenem, sajttal megszórom és pogácsa szaggatóval, kiszaggatom.
A tepsit szilikon papírral kibélelem. A pogácsákat egymástól kis távolságokra helyezem. A sütőt 180 fokra előmelegítem és aranyszínűre sütöm. A sajt kicsit már ropogós.
Tipp:
A szórás többféle mag lehet, szezám, napraforgó stb.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.