Sajtos pogácsa recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrom, jól kidolgozom, fóliába becsomagolom, majd egy éjszakára a hűtőben állni hagyom.
Másnap, belisztezett deszkán, 3 cm vastagra kinyújtom, felvert tojással lekenem, sajttal megszórom és pogácsa szaggatóval, kiszaggatom.
A tepsit szilikon papírral kibélelem. A pogácsákat egymástól kis távolságokra helyezem. A sütőt 180 fokra előmelegítem és aranyszínűre sütöm. A sajt kicsit már ropogós.
Tipp:
A szórás többféle mag lehet, szezám, napraforgó stb.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »