Sajtos-kolbászos muffin recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
 - fél csomag sütőpor
 - só (ízlés szerint)
 - 10 dkg sajt (eidami vagy trappista)
 - 3 dl tej
 - 1 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - kb. fél szál kolbász
 - 1 púpozott ek mustár
 - 5 dkg margarin (olvasztott)
 - őrölt kömény (ízlés szerint)
 
Elkészítése:
A lisztbe beletesszük a sütőport, a sót, a reszelt sajtot, a mustárt, az olvasztott margarint, az őrölt köményt és az egész tojást. A végén beleöntjük a tejet, és jól összekeverjük az egészet. A kolbászt felkarikázzuk.
A muffin papírokat belehelyezzük a sütőformába, majd a masszából egy evőkanállal teszünk bele, ráhelyezünk egy kolbász karikát, ezt pedig egy újabb evőkanál masszával befedjük. Mindegyik muffin papírt így megtöltjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
Tipp:
Ebből a mennyiségből nekem 16 db muffin lett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
