Sajtos-kolbászos muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- só (ízlés szerint)
- 10 dkg sajt (eidami vagy trappista)
- 3 dl tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kb. fél szál kolbász
- 1 púpozott ek mustár
- 5 dkg margarin (olvasztott)
- őrölt kömény (ízlés szerint)
Elkészítése:
A lisztbe beletesszük a sütőport, a sót, a reszelt sajtot, a mustárt, az olvasztott margarint, az őrölt köményt és az egész tojást. A végén beleöntjük a tejet, és jól összekeverjük az egészet. A kolbászt felkarikázzuk.
A muffin papírokat belehelyezzük a sütőformába, majd a masszából egy evőkanállal teszünk bele, ráhelyezünk egy kolbász karikát, ezt pedig egy újabb evőkanál masszával befedjük. Mindegyik muffin papírt így megtöltjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
Tipp:
Ebből a mennyiségből nekem 16 db muffin lett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »