Sajtos gofri recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 45 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 1 púpos tk só
- 1 kk őrölt szerecsendió
- csipet őrölt bors
- 3 ek tejföl
- 13 dkg trappista sajt reszelve
- 20 dkg rántani való sajt (a növényi is jó) reszelve
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Az anyagokat puha gombóccá összegyúrjuk. Kissé kinyújtjuk, és vastagabb csíkokra vágjuk.
A csíkokat nagyobb egyforma darabokra felszeleteljük, egyenként gombóccá sodorjuk. Kb. 2-3mm vastag korongokra nyújtjuk, és a gofrisütőbe téve 5-6 perc alatt megsütjük.
Ebből a mennyiségből 22 db sajtos gofri készült.
Hidegen is kitűnő, de frissen nem lehet vele leállni. Ropogós és aromás, nagyon finom. :)
Tipp:
Az ugyan igaz, hogy sokáig készül ez a rágcsálni való, de ha mindent előkészítünk, akkor azalatt a kb. 2 óra alatt amíg megsülnek, sok mindennel halad az ember, mert csak 5-6 percenkét kell cserélni a tésztát a gépben.
A sajtos gofri kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 30 g
Zsír: 20 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »