Sajtos fészek recept
Elkészítése:
Az élesztőt a cukorral és a langyos tejjel felfuttatom. A liszthez hozzáadom a tojást, az olajat és a felfuttatott élesztőt. Dagasztom, ha szükséges adok hozzá még tejet, majd duplájára kelesztem. Kelesztés után 4 cipóra osztom, a 4 cipó mindegyikét még 8 részre osztom. Összesen 32 cipónk lesz. Egyenként kis rudakat formázok belőle, majd fészek formára hajtogatom. A tetejét tojással lekenem, majd sajttal megszórom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

