Sajtos baconos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A bacont apró kockákra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.
A cukorral és langyos tejjel felfuttatjuk az élesztőt. A margarint elmorzsoljuk a liszttel, 15 dkg reszelt sajttal és a többi összetevővel tésztát gyúrunk.
A tésztát 20 percig kelesztjük, majd átgyúrjuk és még 40 percig kelesztjük.
Ezután kinyújtjuk ujjnyi vastagra és éles késsel keresztben-hosszában sűrűn bevagdossuk. Közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
Pihentetjük 10 percet, majd felvert egész tojással lekenjük, reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-35 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »