Túrós rudacska recept

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 25 dkg túró
- 1,5 dkg élesztő
- pici cukros tej
- 25-30 dkg liszt
- só
- reszelt sajt
- tojássárgája a kenéshez
Elkészítés: A margarint a tojássárgájával kikeverjük, majd hozzáadjuk a szitán áttört túrót. Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, utána hozzáadjuk a lisztet, ízlés szerint sót, és az egészet jól összegyúrjuk. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük tojássárgájával, megszórjuk reszelt sajttal. Ezután derelyevágóval kis rudakra elvágjuk, majd szép pirosra sütjük
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »