Sós háromszögek recept

Elkészítése:
A tészta alapanyagaiból kelesztőtálban összeállítom a tésztát és lefedve duplájára kelesztem. Ha megkelt 2 cipóba veszem. Vékonyra kinyújtom a lapot,megkenem a krém felével (a krémhez a hozzávalókat összekeverem) és feltekerem. Elvagdosom a tekercset ferdén:először/ irányba,utána ellentétes irányba vágom váltakozva, így háromszög alakokat kapok. Kikent tepsibe rakom,tojással megkenem, majd reszelt sajttal, köménnyel vagy apróra vágott tökmaggal meghintem a tetejét és kisütöm. A 2. cipóval ugyanígy teszek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »