Sajtos kocka II. recept

Hozzávalók:
- 30 dkg finomliszt
- 12 dkg margarin
- 10 dkg juhtúró
- 3-4 kanálka tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- só
Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, a túróval, a tojássárgájával, két deka sajttal, sóval, és annyi tejföllel összegyúrjuk, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Két órát pihentetjük, majd vékonyra nyújtjuk, a tojásfehérjével megkenjük, és a maradék sajttal meghintjük. Derelyemetszővel kis kockákra vágjuk, és tepsire fektetve a sütőben aranysárgára sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »