Sajtos kocka II. recept
Hozzávalók:
- 30 dkg finomliszt
- 12 dkg margarin
- 10 dkg juhtúró
- 3-4 kanálka tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg reszelt sajt
- só
Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, a túróval, a tojássárgájával, két deka sajttal, sóval, és annyi tejföllel összegyúrjuk, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Két órát pihentetjük, majd vékonyra nyújtjuk, a tojásfehérjével megkenjük, és a maradék sajttal meghintjük. Derelyemetszővel kis kockákra vágjuk, és tepsire fektetve a sütőben aranysárgára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

