Sajtos eperlevél recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 kk só
- 1/2 ek 10 %-os ecet
- 8 ek hideg víz
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A lisztet a margarinnal, a sóval, az ecettel és a vízzel összedolgozzuk. Három részre osztjuk, majd cipókat formálunk belőle
A tésztát 2 mm vastagságúra, téglalap alakúra kinyújtjuk és a felfordított tepsi hátára fektetjük. A felvert tojással lekenjük és reszelt sajttal meghintjük. Derelyevágóval vágjuk.
Előmelegített sütőben 190 fokon 10 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »