Rágcsa recept

Hozzávalók:
- 45 dkg liszt
- 1 margarin
- 1 evőkanál zsír
- 1 csapott evőkanál só
- 1 tejföl
Tetejére:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb zacskó sós mogyoró vagy sajt
Elkészítése:
A fenti összetevőket összegyúrjuk, majd egy éjszakán át pihenni hagyjuk. A kivett tésztát 1/2 cm vastagra nyújtjuk, megkenjünk tojással, először ujjnyi csíkokra, majd kisebb kockákra osztjuk. Ezután 1-1 mogyorót vagy sajt darabot teszünk a kockák tetejére és megsütjük. Nem kell sok idő neki, addig hagyjuk a sütőben, amíg aranybarna nem lesz.
Sztori: Ezt a receptet egy szomszédomtól kaptam, kicsit pepecselős, viszont megéri mert nagyon finom!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »