Omlós sajtos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg rétesliszt
- 2 dkg élesztő
- 1 ek só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 15 dkg margarin
- 3 ek zsír
- 1 kis pohár tejföl 3/4-es része
- 2 dl tej
Elkészítése:
Az élesztőt a tejben kevés porcukorral felfuttatjuk.
Addig a többi hozzávalót egy tálba kimérjük. Ha felfutott az élesztő a többi hozzávalóhoz adjuk, majd gyúrni kezdjük.
45 percet érdemes keleszteni.
Ezután kinyújtjuk és kiszaggatjuk, tetejét tojással megkenjük és sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Tipp:
Pogácsa és stangli is készíthető a tésztából.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »