Omlós sajtos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg rétesliszt
- 2 dkg élesztő
- 1 ek só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 15 dkg margarin
- 3 ek zsír
- 1 kis pohár tejföl 3/4-es része
- 2 dl tej
Elkészítése:
Az élesztőt a tejben kevés porcukorral felfuttatjuk.
Addig a többi hozzávalót egy tálba kimérjük. Ha felfutott az élesztő a többi hozzávalóhoz adjuk, majd gyúrni kezdjük.
45 percet érdemes keleszteni.
Ezután kinyújtjuk és kiszaggatjuk, tetejét tojással megkenjük és sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Tipp:
Pogácsa és stangli is készíthető a tésztából.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »