Részeges pogácsa recept
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejfölbe, kis kanál cukorral felfuttatom. A liszthez hozzáadom a sót, a tojásokat, a margarint, és a megkelt élesztőt. Jól összedolgozom, és kb 1órán át kelesztem. Ezután párszor hajtogatom, és utána kinyújtom kb 2ujjnyi vastagra. Kiszaggatom, a tetejét bevagdosom. Sütőpapiros sütőlapra teszem. A tetejét tojással lekenem, sajttal megszórom. Előmelegített sütőben pirosra sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

