Részeges pogácsa recept

Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejfölbe, kis kanál cukorral felfuttatom. A liszthez hozzáadom a sót, a tojásokat, a margarint, és a megkelt élesztőt. Jól összedolgozom, és kb 1órán át kelesztem. Ezután párszor hajtogatom, és utána kinyújtom kb 2ujjnyi vastagra. Kiszaggatom, a tetejét bevagdosom. Sütőpapiros sütőlapra teszem. A tetejét tojással lekenem, sajttal megszórom. Előmelegített sütőben pirosra sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »