Vajdasági sós recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tészta:
- 80 dkg liszt
- 1 dl étolaj
- fél liter tej
- 1 ek cukor
- 1 élesztő
Krém
- 1 margarin
- 1 ek só
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája(habosra keverve)
Elkészítése:
Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, hozzákeverjük a többi alapanyagot.
A tésztát 4 részre osztjuk, és kisodorjuk. A lapokat megkenjük a krémmel, és feltekerjük.
Ezután felszeleteljük, kb 1 cm-es darabokra.
Tetejére sajtot szórunk.
Ha kisebb csigákat szeretnénk, 2 lapot tegyünk egymásra, és azt tekerjük fel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.