Vajdasági sós recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 80 dkg liszt
- 1 dl étolaj
- fél liter tej
- 1 ek cukor
- 1 élesztő
Krém
- 1 margarin
- 1 ek só
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája(habosra keverve)
Elkészítése:
Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, hozzákeverjük a többi alapanyagot.
A tésztát 4 részre osztjuk, és kisodorjuk. A lapokat megkenjük a krémmel, és feltekerjük.
Ezután felszeleteljük, kb 1 cm-es darabokra.
Tetejére sajtot szórunk.
Ha kisebb csigákat szeretnénk, 2 lapot tegyünk egymásra, és azt tekerjük fel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »