Sajtos szakállas pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 ek tejföl
- 1 csipet piros paprika
- 1 kk só
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 20 dkg (trappista) sajt reszelve
- 1 dkg élesztő
- 25 dkg margarin
- 40 dkg liszt
A töltelékhez:
- 10 dkg vaj
- 4 db natúr (Medve) kockasajt
- pici só
Elkészítése:
A tejfölt,a sót,a piros paprikát,2 tojás sárgáját és 5 dkg reszelt sajtot összekeverünk. Az élesztőt kevés tejben megkelesztjük. A margarint a liszttel elmorzsoljuk. Mindezt összedolgozzuk és 1 órán át pihenni hagyjuk. Vékonyra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben,kivajazott sütőlapon készre sütjük.
A krém hozzávalóit habosra keverjük és 2-2 pogácsát összeragasztunk vele,majd reszelt sajtban megforgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »