Sajtos szakállas pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 ek tejföl
- 1 csipet piros paprika
- 1 kk só
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 20 dkg (trappista) sajt reszelve
- 1 dkg élesztő
- 25 dkg margarin
- 40 dkg liszt
A töltelékhez:
- 10 dkg vaj
- 4 db natúr (Medve) kockasajt
- pici só
Elkészítése:
A tejfölt,a sót,a piros paprikát,2 tojás sárgáját és 5 dkg reszelt sajtot összekeverünk. Az élesztőt kevés tejben megkelesztjük. A margarint a liszttel elmorzsoljuk. Mindezt összedolgozzuk és 1 órán át pihenni hagyjuk. Vékonyra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben,kivajazott sütőlapon készre sütjük.
A krém hozzávalóit habosra keverjük és 2-2 pogácsát összeragasztunk vele,majd reszelt sajtban megforgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »