Ottfelejtett pogácsa recept
Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 2 db margarin
- 2 pohár kicsi tejföl
- 25dkg túró
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 evőkanál só
- 5 dkg élesztő
Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a sót, túrót, a tejben felfuttatott élesztőt, a tejfölben elkevert egész tojásokat. Összegyúrjuk, nyújtjuk, szaggatjuk. A pogácsa tetejét megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben sütjük addig, amíg megpirul a teteje.
Sztori: Én csak fél adagot szoktam sütni, mert elég kiadós!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

