Gyors sajtos recept

Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal és zsírral, majd hozzáadjuk a tojásságákat, sütőport, sót, 10 dkg reszelt sajtot, majd a tejfölt és összegyúrjuk a tésztát.
Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk. Ízlés szerint készülhet belőle pogácsa vagy rúd. Tojássárgával megkenjük a tetejét, megszórjuk a maradék sajttal vagy ízlés szerint magvakkal.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük..
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »