Pizzás csiga recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 1 kg liszt
- 5 dkg élesztő
- 2 teáskanál só
- pici cukor az élesztőhöz
- 6 dl víz
Töltelék:
- 1 doboz löncshús
- ketchup
- olasz fűszerkeverék
- sajt a tetejére
Elkészítése:
Az élesztőt langyos, cukor vízben felfuttatjuk. A tésztát össze gyúrjuk közép keménységűre, hagyjuk kelni.
Löncshúst tálba tesszük és a fűszerekkel meg a ketchuppal kenhető masszát készítünk, meg kelt tésztát ki nyújtjuk ,meg kenjük a masszával a belső szélénél el hagyunk 2 cm et , azt meg kenjük vízzel és fel tekerjük, hagyjuk kicsit kelni , szeleteljük 1 cm vastagságúra és tepsibe tesszük meg szórjuk sajttal, hőlégkeveréses sütőben 220 fokon 20 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »