Pizzás csiga recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 2 dl tej
- 2,5 dkg élesztő
- 1,5 dl olaj
- 1 tk só
- 1 tubus pizzakrém
- sajt
- tojás
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatom a cukros tejben. A lisztet, az olajat, a felfuttatott élesztőt jól összegyűröm.
Az így kapott tésztát megfelezem, és ujjnyi vastagra nyújtom.
A kinyújtott tésztára rákenem a tubus pizzakrém felét, majd feltekerem.
A feltekert tésztát csigákra vagdosom, tepsibe teszem, majd a tetejét megkenem tojással és ízlés szerint szórok a tetejére sajtot.
Miután a tészta egyik felével elkészültem, a másik felével is ugyanezt elvégzem.
Tipp:
Én hőlégkeverésesen 180 fokon szoktam sütni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »